Remote online marketingbureau | Samen een stap vooruit met online marketing
Vragen? melvin@nuvooruit.nl

+30%

Winstgevender

+17%

Hoger conversiepercentage
Home67

Sturen op POAS met Ads automation

Nu Vooruit is de afgelopen periode bezig geweest met het inzichtelijk maken van de winst per product. Voorheen werd er gestuurd op ROAS (return on advertisement spend). Door de transitie te maken naar conversie tracking via ProfitMetrics, konden we in korte tijd de campagnes veel beter voeden met data. Data waarin inzichtelijk werd welke producten en campagnes écht winstgevend waren. Hierdoor kunnen we nu sturen op POAS (profit on advertisement spend). Dit zorgt ervoor dat we in Q3 van 2023 30% winstgevender campagnes hebben dan dezelfde periode vorig jaar, samen met een 17% hoger conversieratio.

In gesprek met Gioya, marketing specialist bij Home67

Waarom ben je overgestapt naar Nu Vooruit?
Voor Home67, een online woonwinkel met een eigen collectie meubelen, vloerkleden en woonaccessoires, besloot ik voor Nu Vooruit te kiezen. Op dat moment hadden we nog geen ervaring met andere marketingbureaus. We hadden het gevoel vast te zitten en hadden behoefte aan begeleiding van experts om te groeien, zo is Nu Vooruit op ons pad gekomen!


Wat was de doelstelling bij het begin van onze samenwerking?
Wij hebben voor Nu Vooruit gekozen om begeleiding te krijgen bij het ontwikkelen en uitvoeren van de marketingstrategieën voor Home67. Het aantrekken van nieuwe klanten, het verhogen van de verkoopcijfers, om uiteindelijk zo nog meer te kunnen groeien!

Wat vind je van de resultaten en zijn deze naar verwachting?
Toen Nu Vooruit op ons pad kwam, kreeg ik direct een goed gevoel bij Melvin. Die keuze heeft zich bewezen: zijn kennis heeft ons geholpen mooie resultaten te behalen. Dit vraagt soms wel om veel geduld. Het kan frustrerend zijn als verwachtingen niet direct worden vervuld, het is vooral veel testen en experimenteren om uiteindelijk succes te behalen. Erg fijn dat het lukt!

Je werkt vast samen met Melvin. Kun je vertellen hoe hij te werk gaat?
Melvin hanteert een persoonlijke aanpak, met wekelijkse videocalls om de voortgang en strategie te bespreken. Zijn benadering is laagdrempelig en afgestemd op mijn tempo, zodat ik alles goed kan volgen. Dit zorgt echt voor een fijne sfeer waarbij ik betrokken blijf bij het proces, terwijl zijn begeleiding en kennis Home67 verder brengt.

Wat is de grootste reden dat je met Nu Vooruit blijft werken?
We zijn nu goed op elkaar afgestemd, wat alle processen vlot en effectief laat verlopen. En natuurlijk omdat we goede resultaten behalen. Dat is het belangrijkste voor ons!