Remote online marketingbureau | Samen een stap vooruit met online marketing
Vragen? melvin@nuvooruit.nl
Maak kennis met

Sophie van Gorsel

Projectmanager & Ads specialist

Maak kennis met Sophie

Sophie heeft al een geweldige carriere opgebouwd. Bij verschillende grote partijen verantwoordelijk geweest voor de marketing en sinds 2019 marketing manager bij Makelaarsland. Vanaf dit 2023 wilde ze meer en ging ze ondernemen. Op die manier kan ze haar werk goed combineren met haar gezin. Sophie werkt op vaste basis met Nu Vooruit samen en is actief voor zo'n 9 vaste klanten.

Je kunt bij haar terecht voor:

  • uitgebreide marketing analyes;
  • projectmanagement werkzaamheden;
  • geavanceerde Google Ads structuren;
  • omnichannel campagnes.
Laten we kennismaken

Ook een stap vooruit zetten met online marketing?

"Nu Vooruit gaat gestructureerd te werk. Ze overwege de opties, berekenen vooraf hoeveel tijd het kost en geeft dan een transparant overzicht. Daarnaast geven ze regelmatig een update door over de resultaten, wat voor ons fijne inzichten geeft in ons account."

- Nadie, co-owner @ Louve Collection

“Melvin is een zeer meedenkende marketeer voor wie geen uitdaging te groot is. Goed op de hoogte van actuele ontwikkelen binnen marketingland en altijd uiterst correct in communicatie. Absoluut een aanrader!”

- Haroet, CEO @ Woodstep Vloeren

“NuVooruit is een waardevolle partner, die meedenkt op verschillende fronten (dus niet alleen op het gebied van SEA), zodat jij als ondernemer het maximale uit jouw online presence haalt. Daarnaast krijgen wij wekelijks een update vanuit Melvin die ervoor zorgt dat ook wij scherp zijn."

- Jim, eigenaar @ BRTHMRK

Contact opnemen

Bedankt voor het invullen! Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.