Remote online marketingbureau | Samen een stap vooruit met online marketing
Vragen? melvin@nuvooruit.nl
Maak kennis met

Nick Ofman

Online marketeer

Nick brengt een bak aan ervaring mee. Na zelf diverse bedrijven te hebben gehad en gewerkt te hebben voor verschillende online marketing bureaus, timmert hij nu hard aan de weg met zijn ‘Zen Digital’. Nick en Melvin kennen elkaar al jaren vanuit het vak en hebben in 2020 samen op Bali gewerkt; de perfecte basis voor een goede werkrelatie.

Nick is your guy voor:

  • campagnestrategie;
  • e-mailmarketing;
  • social advertising;
  • non-profit campagnes;
  • tracking & analyse.
Laten we kennismaken

Ook een stap vooruit zetten met online marketing?

"Nu Vooruit gaat gestructureerd te werk. Ze overwege de opties, berekenen vooraf hoeveel tijd het kost en geeft dan een transparant overzicht. Daarnaast geven ze regelmatig een update door over de resultaten, wat voor ons fijne inzichten geeft in ons account."

- Nadie, co-owner @ Louve Collection

“Melvin is een zeer meedenkende marketeer voor wie geen uitdaging te groot is. Goed op de hoogte van actuele ontwikkelen binnen marketingland en altijd uiterst correct in communicatie. Absoluut een aanrader!”

- Haroet, CEO @ Woodstep Vloeren

“NuVooruit is een waardevolle partner, die meedenkt op verschillende fronten (dus niet alleen op het gebied van SEA), zodat jij als ondernemer het maximale uit jouw online presence haalt. Daarnaast krijgen wij wekelijks een update vanuit Melvin die ervoor zorgt dat ook wij scherp zijn."

- Jim, eigenaar @ BRTHMRK

Contact opnemen

Bedankt voor het invullen! Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.