Remote online marketingbureau | Samen een stap vooruit met online marketing
Vragen? melvin@nuvooruit.nl
Maak kennis met

Melvin de Graaff

Eigenaar & Google Ads specialist

Melvin werkt sinds 2016 als Ads specialist en werkte voor award-winning agencies en aan klantzijde. In de afgelopen 8 jaar heeft hij meer dan 100 Google Ads accounts beheert in zeer uiteenlopende branches; van autoverhuurbedrijven tot medische industrie en van e-commerce tot leadgeneratie. Melvin werkt het liefst voor klanten met het motto ‘the sky is the limit’; oftewel onbeperkt budget met focus op groei! In 2021 is hij Nu Vooruit gestart en werkt hij dag in dag uit aan de groei van zijn bedrijf.

Verder is Melvin:

  • goed in het opzetten van Channable automations;
  • zeer commercieel;
  • graag persoonlijk betrokken;
  • altijd bereid mee te denken met de klant;
  • gewend aan het beheren en managen van grote budgetten;
  • fanatiek hardloper, intermediate snowboarder en fan van padel.
Laten we kennismaken

Ook een stap vooruit zetten met online marketing?

"Nu Vooruit gaat gestructureerd te werk. Ze overwege de opties, berekenen vooraf hoeveel tijd het kost en geeft dan een transparant overzicht. Daarnaast geven ze regelmatig een update door over de resultaten, wat voor ons fijne inzichten geeft in ons account."

- Nadie, co-owner @ Louve Collection

“Melvin is een zeer meedenkende marketeer voor wie geen uitdaging te groot is. Goed op de hoogte van actuele ontwikkelen binnen marketingland en altijd uiterst correct in communicatie. Absoluut een aanrader!”

- Haroet, CEO @ Woodstep Vloeren

“NuVooruit is een waardevolle partner, die meedenkt op verschillende fronten (dus niet alleen op het gebied van SEA), zodat jij als ondernemer het maximale uit jouw online presence haalt. Daarnaast krijgen wij wekelijks een update vanuit Melvin die ervoor zorgt dat ook wij scherp zijn."

- Jim, eigenaar @ BRTHMRK

Contact opnemen

Bedankt voor het invullen! Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.