Remote online marketingbureau | Samen een stap vooruit met online marketing
Vragen? melvin@nuvooruit.nl
Maak kennis met

Jessy Smith

Designer

Jessy is your Webflow guy. Hij werkt al sinds zijn jeugd met Photoshop en is al jong aangehaakt bij Webflow, een CMS dat de laatste jaren een enorme spurt heeft genomen. Jessy weet als geen ander de wensen van de klant om te zetten naar toffe designs.

Verder is Jessy:

  • een ervaren fotograaf;
  • uitmuntend met Photoshop;
  • behendig met Shopify en SEO;
  • ontzettend snel!
Laten we kennismaken

Ook een stap vooruit zetten met online marketing?

"Nu Vooruit gaat gestructureerd te werk. Ze overwege de opties, berekenen vooraf hoeveel tijd het kost en geeft dan een transparant overzicht. Daarnaast geven ze regelmatig een update door over de resultaten, wat voor ons fijne inzichten geeft in ons account."

- Nadie, co-owner @ Louve Collection

“Melvin is een zeer meedenkende marketeer voor wie geen uitdaging te groot is. Goed op de hoogte van actuele ontwikkelen binnen marketingland en altijd uiterst correct in communicatie. Absoluut een aanrader!”

- Haroet, CEO @ Woodstep Vloeren

“NuVooruit is een waardevolle partner, die meedenkt op verschillende fronten (dus niet alleen op het gebied van SEA), zodat jij als ondernemer het maximale uit jouw online presence haalt. Daarnaast krijgen wij wekelijks een update vanuit Melvin die ervoor zorgt dat ook wij scherp zijn."

- Jim, eigenaar @ BRTHMRK

Contact opnemen

Bedankt voor het invullen! Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.