Remote online marketingbureau | Samen een stap vooruit met online marketing
Vragen? melvin@nuvooruit.nl

+76%

Meer leads

29%

Lagere cost-per-lead
Makelaarsland

Verder groeien met de grootste makelaar van Nederland

Makelaarsland klopte september 2022 aan bij Nu Vooruit. Ze maakten al een half jaar geen groei en wilden hier verandering in. Sophie, marketing manager bij Makelaarsland, legde bij Melvin een duidelijke doelstelling neer: "volgend seizoen willen we groeien én rendabeler zijn". Na ruim vier maanden te hebben gesleuteld aan een nieuwe structuur is er een omnichannel campagne opgezet. Een volledig nieuwe Ads structuur i.c.m. een landelijke radiocampagne zorgde voor groei; zowel in marktaandeel als omzet. De marktleider wortelde zich in 2023 nog dieper in de markt.

In gesprek met Sophie, marketing manager bij Makelaarsland

Wat was de doelstelling bij het begin van de samenwerking met Nu Vooruit?
Binnen Makelaarsland was er geen tijd meer om het Google Ads gedeelte inhouse te doen. Daarom heb ik contact gezocht met Melvin om onze GAds te beheren en optimaliseren. Het doel van de samenwerking met NuVooruit was om een échte specialist aan te haken die onze campagnestructuur kon uitbreiden en optimaliseren en zo naar een hoger niveau kon tillen.


Wat vind je van de resultaten en zijn deze naar verwachting?
Na een fijne opstartfase waarin Melvin en ik regelmatig schakelden over de nieuwe campagnestructuur en de inhoud van de campagnes stond de nieuwe structuur al snel als een huis. Onze Pmax en remarketing campagnes begonnen te lopen en al snel zagen we meer conversie-aanvragen via de website binnenkomen. Tijdens een landelijke mediacampagne in het voorjaar 2023 zagen we een stijging van 76% in leadaanvragen via Google Ads ten opzichte van de periode ervoor. We zijn uiteraard ontzettend blij met deze resultaten!

Hoe ervaar je de samenwerking met Melvin?
De samenwerking met Melvin is heel prettig. Snel schakelen, korte lijnen, duidelijke adviezen. Voor mij de ideale partner voor de - voor Makelaarsland zo belangrijke - Google Ads inzet!

Wat is de grootste reden dat je met Nu Vooruit blijft werken?
Door de samenwerking met NuVooruit weet ik dat ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen in GAds en dat er een professional op ons account zit met veel kennis en ervaring die pro-actief meedenkt en zorgt dat ons account optimaal is.