Remote online marketingbureau | Samen een stap vooruit met online marketing
Vragen? melvin@nuvooruit.nl

+240%

Meer omzet dan vorig jaar

+79%

Hoger conversiepercentage
Louve Collection

De Australische markt veroveren met Louve Collection

Louve Collection wordt geleid door twee hardwerkende en ambitieuze onderneemsters die al 4 jaar lang aan de weg timmeren in Australië. Ze begonnen met het versturen van pakketjes vanuit huis, en zijn inmiddels een grote speler in de telefoonaccessoire markt. Ze investeren continu in het verbeteren van de klantervaring en hun designs. En ze willen meer: "De ambitie is om de grootste te worden van Australië en door te groeien naar Nieuw Zeeland en Amerika".

Begin 2023 sloten Louve Collection en Nu Vooruit de handen in een en zijn helemaal gedoken in marketing automation. Vooral via Google Ads zijn grote stappen gemaakt. Dankzij de marketingactiviteiten en het doorontwikkelen van de webshop is Louve met 240% gegroeid ten opzichte van 2022.

In gesprek met Nadie, mede-eigenaresse van Louve Collection

Waarom ben je overgestapt naar Nu Vooruit?
Wij zochten iemand die gespecialiseerd is, en zich 100% focust op enkel en alleen google ads. Google advertising is zo’s specifieke expertise, een omgeving die constant aan het veranderen is en waar telkens opnieuw op ingespeeld moet worden. Omdat google ads 30 tot 40 procent van onze totale omzet genereert zochten we een freelance Expert, waar we een klik mee hadden. Ook omdat we erg nauw met diegene zouden gaan samenwerken, is het belangrijk dat je iemand vindt die je kunt vertrouwen en waarbij de communicatie soepel verloopt. Melvin was de perfecte persoon voor deze functie en heeft dat meer dan bewezen in de resultaten die hij heeft geboekt.

Wij zochten ook specifiek een freelancer ipv een agency. Wij willen iemand vast hebben op ons account, waar we een langdurige samenwerking mee aan kunnen gaan. Bij agencies wordt regelmatig gewisseld, en gezien wij nog best een kleine onderneming zijn, was de kans groot geweest dat ons account op het bord van een stagiaire terecht zou zijn gekomen. Met een agency is het toch minder gemakkelijk / snel schakelen. Wij merken absoluut verschil in de samenwerking met een mede-ondernemer die hart heeft voor wat hij/zij doet, en een agency.


Wat was de doelstelling aan het begin van onze samenwerking?
Groeien! Wij willen graag snel + hard groeien, en hogere omzetten behalen in een korte tijd. Om je een idee te geven: in de maand juli 2023 hebben wij 4 keer meer omgezet dan in de zelfde maand, het jaar eerder. Wij zijn enorm ambitieus en zochten om die reden een samenwerking met iemand die graag met ons mee wil en kan groeien.

Wat vind je van de resultaten en zijn deze naar verwachting?
Heel goed! Melvin heeft onze Budgetten en ROAS verhoogd en heeft een goede structuur aangebracht. Melvin is ook iemand die altijd eerlijk en duidelijk advies zal geven. Hij zal niet opscheppen of ons onrealistische cijfers geven, alles wat hij doet is overwogen.

Kun je vertellen hoe Melvin te werk gaat?
Melvin gaat gestructureerd te werk. Hij overweegt zijn opties, berekend vooraf hoeveel tijd en werk hij ergens aan kwijt zal zijn, en geeft dan een transparant overzicht, waarin alle taken voor de komende periode vermeld worden. Daarnaast geeft Melvin regelmatig een update door over de resultaten, wat voor ons fijne inzichten geeft in ons account.


Wat is de grootste reden dat je met Nu Vooruit blijft werken?
Melvin is iemand met kennis van zaken, die hard werkt, mee denkt en bovenal: die we kunnen vertrouwen! Omdat er zo’n enorm vertrouwen is in zijn kunnen, durven wij ons account volledig uit handen te geven bij hem en hebben wij er zelf geen omkijken meer naar.

Onze review over Melvin
Wij zijn enorm blij met onze samenwerking met Melvin! Hij neemt ons volledig mee in het proces en alle dingen die hij uitvoert. We hebben al direct groei ervaren sinds we met hem in zee zijn gegaan en hopen op een langdurige samenwerking met hem. Wat ons met name aanspreekt is de directe communicatie en dat hij als vast persoon aan ons account werkt. We hebben voorheen ervaren dat er bij Agencies nog wel eens geswitcht wordt en dat er minder strategisch te werk wordt gegaan. Doordat Melvin vast aan ons account werkt, leert hij ons bedrijf en product steeds beter kennen en kan hij gestructureerd verbeteringen toepassen. Melvin heeft enorm veel ervaring, Google Ads is Melvin zijn fulltime focus. Om die reden is hij echt een expert die weet wat hij moet doen om jouw google ads succesvol op te zetten. Iedereen kan tegenwoordig claimen dat hij google expert is, (naast 100 andere skills) maar naar mijn mening ben je dat pas wanneer je voor lange tijd fulltime hebt gewerkt in dit specifieke field. Voor 100% is Melvin iemand die verstand van zaken heeft!!