Remote online marketingbureau | Samen een stap vooruit met online marketing
Vragen? melvin@nuvooruit.nl

2

jaar samen groeien

+29%

omzetgroei
Kick Collection

+29% orders door ads strategie met afgeprijsde artikelen

Kick Collection biedt originele designmeubelen aan van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs! Betaalbare meubels uit eigen productie. Ze zijn gestart in de early zero's en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd meubelmerk.

Begin 2023 was de strategie simpel: groeien in omzet en resultaat. In samenwerking met het inhouse marketingteam hebben we maandelijks een klein assortiment scherp in de markt gezet. Via Channable zijn er in de productfeed slimme optimalisaties doorgevoerd voor maximale zichtbaarheid. Samen met een geautomatiseerde strategie waren we in staat om niet alleen via Performance Max campagnes 29% groei te realiseren in non-branded aankopen, maar ook de ROAS-doelstellingen te behalen.

In gesprek met Johan, eigenaar van Kick Collection

Waarom ben je overgestapt naar Nu Vooruit?
De Google Ads werkzaamheden deden we voorheen zelf, maar we wilde de resultaten naar een hoger niveau tillen. Via via hoorde wij positieve verhalen en resultaten over Melvin. We zijn in gesprek gegaan en inmiddels al een aantal jaar naar tevredenheid aan het samenwerken.Wat was de doelstelling aan het begin 2023?
Kick Collection moet via alle kanalen meer naamsbekendheid creeren. Zo ook via Google Ads. Ook via dit kanaal wilde we de omzet in non-branded aankopen verhogen.

Wat vind je van de resultaten en zijn deze naar verwachting?
De resultaten zijn zeer positief. Door wekelijks overleg te voeren kunnen we de doelstellingen op tijd bijsturen. Hierdoor komen we beide nooit voor verassingen te staan.

Kun je vertellen hoe Melvin te werk gaat?
Melvin is duidelijk en pro-actief. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt. De werkzaamheden worden goed gekaderd. Hierdoor weet iedereen in ons team wat er van ons en Melvin verwacht wordt. Er is veel contact en er zijn veel evaluatiemomenten. Melvin hanteert korte lijnen, hierdoor kunnen we snel stappen maken.

Wat is de grootste reden dat je met Nu Vooruit blijft werken?
Er wordt nooit verzaakt en Melvin is op de hoogte van de laatste trends in zijn vakgebied. Hierdoor weten wij dat we altijd voorop blijven lopen tov onze concurrentie.