Remote online marketingbureau | Samen een stap vooruit met online marketing
Vragen? melvin@nuvooruit.nl

+500%

Omzetgroei

+47%

Hogere ROAS
CarParts Expert

Omzet x5 in drie landen met CarParts Expert

CarParts Expert verkoopt hoge kwaliteit auto-accessoires in Nederland, Duitsland en Frankrijk. De ambitie was groot: zoveel mogelijk groeien in deze drie landen. Dat was bij vorige collega's nog niet gelukt. Na een jaar intensief werken aan productfeed optimalisatie hebben we, middels een compleet vernieuwde campagnestructuur via Channable, de omzet weten te vervijfvoudigen. Je zult denken: "en de ROAS dan?". Ja, ook die is gestegen. Een unicum voor Arjen, eigenaar van CPE. Die op zoek moest naar extra personeel om het volume bij te benen.

In gesprek met Rick, manager e-commerce bij CarParts Expert

Waarom ben je overgestapt naar Nu Vooruit?
Met meerdere grote bureaus samengewerkt te hebben een tijdje in eigen beheer gehad. Je kwam op het juiste moment, na de overstap op performance max stagneerde alle campagnes. We hadden daarom behoefte aan een nieuwe Ads specialist. Je kwam professioneel over en we merkte dat jij echt ervaring had. Ook de manier van werken sprak ons aan.


Wat was de doelstelling aan het begin van onze samenwerking?
In eerste instantie om weer op het oude niveau terug te komen. We hadden namelijk na de migratie van Shopping naar Performance Max een behoorlijke dip in omzet. Daarnaast om onze nieuwe webshop leven in te blazen.


Wat vind je van de resultaten en zijn deze naar verwachting?
Deze zijn uiteindelijk alleen maar aan het stijgen. De campagnes draaien zoals gewenst én zelfs beter. Er worden experimenten uitgevoerd en na grondige analyse uitgebreid of stopgezet. Dat de omzet x5 ging via Google Ads hadden we nooit verwacht.


Kun je vertellen hoe Melvin te werk gaat?
Melvin doet altijd alles in samenspraak. Hij analyseert het account dagelijks. Hij communiceert open en eerlijk. Een goede sparringpartner en straalt uit dat hij zijn werk echt leuk vindt. We vinden het fijn dat hij continu streeft naar verbetering.


Wat is de grootste reden dat je met Nu Vooruit blijft werken?
Pro-actief, eerlijk en duidelijk. Legt altijd uit wat hij doet. We mogen kritisch zijn en we versterken elkaar. We voelen ons geen nummertje, maar zien echt dat hij met ons samen wilt groeien.