Remote online marketingbureau | Samen een stap vooruit met online marketing
Vragen? melvin@nuvooruit.nl

+42%

stijging in orders

+12%

Hogere ROI
Car-Bags

Beste omzet ooit in hoogseizoen via Google Ads

Car-Bags.com is de uitvinder van op maat gemaakte reistassen voor in de kofferbak van je auto. Met hun concept maken ze definitief een einde aan het eindeloze passen en meten tijdens de vakantieperiode. Ze zijn bekend geworden door verschillende wintersport programma's op RTL en zijn marktleider in Nederland. Oprichter Arjen zag potentie in Europa: "We zijn nu in meerdere landen actief en groeien vooral in Duitsland en Frankrijk, Nu Vooruit helpt ons hierbij".

In gesprek met Arjen, CEO en oprichter van car-bags.com

Waarom ben je overgestapt naar Nu Vooruit?
Ik houd van snel schakelen en transparantie. We hebben ervaring met twee grotere SEA-bureaus en dat beviel niet. Omdat we toen relatief klein waren, wordt je account bij grotere bureaus vaak beheerd door een junior, die wij vaak deels nog moesten leren hoe het werkt. Ook misten wij pro-activiteit en communicatie, terwijl de rekeningen wel hoog waren. Bij Nu Vooruit praat je als ondernemer met een ondernemer, die er vol voor gaat (what’s in a name) en je accounts echt verder brengt. En niet voor een korte tijd, maar continu. Melvin is volledig transparant over zijn werkzaamheden, wat uitnodigt tot steeds weer met elkaar sparren. Daardoor maak je echt stappen.


Wat was de doelstelling bij het begin van onze samenwerking?
Deels ontzorgen en deels verdere groei door inbreng van specifieke kennis, die bij ons ontbreekt.

Wat vind je van de resultaten en zijn deze naar verwachting?
De resultaten zijn in ons geval uitzonderlijk goed en boven verwachting. Dit zomerseizoen behaalde we via Google Ads de beste maand ooit. Ik kan niet wachten op het winterseizoen.

Kun je vertellen hoe Melvin te werk gaat?
Korte lijnen, snel, pro-actief en continu op zoek naar verdere verbetering.

Wat is de grootste reden dat je met Nu Vooruit blijft werken?
Openheid, snelheid, maar zeker ook vakkundigheid.